Tack för alla glada mejl efter PR-kurs-premiären!

Postad den 8 feb, 2012 | Inga kommentarer »
Bild Lili Öst, artist och inspirationsföreläsare.

Lili Öst, artist och inspirationsföreläsare.

Tack för alla glada mejl efter lanseringen av PR-kursen Så kommer du  med i medierna
”Jag hade fått arbeta i månader med att luska ut samma redskap att jobba med, som jag nu fick på sex avsnitt”, skriver artisten och inspirationsföreläsaren Lili Öst. 

Lena Nilsson, fristående Sales Director, Mary Kay:

”Perfekt! Jättebra för att slippa ”fällor” när man inte är insatt i journalist/mediebranschen och hur den fungerar. Proffsigt och mycket, mycket användbart.”

Lili Öst och Lena Nilsson låter PR-kiosken generöst publicera deras mejl i sin helhet:

”Tydligt, inspirerande och pedagogiskt”

”Anna levererar tydligt, inspirerande och pedagogiskt många användbara verktyg och en i princip färdig plan som man kan börja jobba med och följa och applicera på vilket budskap, vilken produkt, vilket företag som helst som vill komma med i medierna. Inte ”teoretiskt” alls utan hon berättar hur det faktiskt fungerar i praktiken. Perfekt! Jättebra för att slippa ”fällor” när man inte är insatt i journalist/mediebranschen och hur den fungerar. Proffsigt och mycket, mycket användbart.”

Lena Nilsson

Fristående Sales Director, Mary Kay

lena.nilsson.marykay.se 

”Otroligt verksamma redskap”

”Webbkursen ”Så kommer du med i medierna” kom in i mitt liv precis vid rätt tidpunkt!

Jag har jobbat som artist i snart 30 år och de senaste 15 åren har jag även jobbat som showproducent, manusförfattare och regissör. Mitt starka intresse – inredning, blev av en tillfällighet också en födkrok i mitten av 2000-talet och de senaste sex, sju åren har det mer varit fokus på kreativa saker som legat utanför eller bredvid scenen – än på.

Hösten 2010 ville jag ändra tillbaka fokus till min sceniska verksamhet, då jag skrivit en ny musikalisk inspirationsföreläsning som jag intensivt kände att jag ville satsa på att få ut. Mycket hade dock hänt under dessa åren, även om jag inte varit helt borta från scenen. Gamla aktörer hade ersatts med nya. Många nya artister hade för länge sedan täckt igen den glugg jag lämnat efter mig och att komma igenom mediabruset, hade blivit än svårare.

Jag insåg att jag, kanske inte behöver börja om från början, men väl hitta nya säljstrategier och framförallt lära mig att använda mig av media för att nå de resultat jag eftersträvar.

 

Jag har alltid varit en driven person som alltid är full av idéer och hittar vägar – men för att få denna fantastiska kunskap och dessa otroligt verksamma redskap som jag nu sitter på, tack vare PR kioskens webbkurs  ”Så kommer du med i medierna” så hade jag fått arbeta i månader med att luska ut samma redskap att jobba med, som jag nu fick på 6 avsnitt.

Något som jag också fått genom kursen, är inblicken i hur en journalist tänker, genom Annas mångåriga erfarenheter som journalist både i tv och press. Värdefull information, som jag annars bara fått om jag själv utbildade mig till en …

Brinner du för att förmedla något och letar efter en väg att närma dig din publik – gör som jag och gå PR kioskens webbkurs. Det kan vara skillnaden – som gör skillnaden, för att citera en framgångsrik inspiratör.”

Lili Öst

Artist/inspirationsföreläsare

liliost.se

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Meny