Hem » Personuppgifter och cookies

Personuppgifter och cookies

Personuppgifter och cookies

Om personuppgifter

PR-kiosken hanterar personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Vi använder uppgifterna för att kunna fullfölja våra åtaganden gentmot dig som kund och för att informera om nyheter från PR-kiosken. Genom att köpa en kurs hos oss samtycker du till att vi använder personuppgifter som statistiskt underlag. PR-kiosken lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part. Ansvarig för personuppgifterna är PR-kiosken. Du kan begära att dina personuppgifter rättas eller tas bort genom att skriva till info@prkiosken.se eller PR-kiosken, Havregatan 13, 118 59 Stockholm.

Om cookies

När du besöker en webbplats sparar din dator ner en liten fil (”cookie”). Den hjälper din dator att komma ihåg att du varit på webbplatsen tidigare. Om du inte vill ha cookies kan du ändra inställningarna i din webbläsare så att den spärrar användningen av cookies. PR-kioskens rekommendation: Behåll de inställningar du har.

PR-kiosken använder publiceringsverktyget WordPress. Läs mer om WordPress Cookies.
En vanlig installation av WordPress lagrar krypterad data som innehåller kundens användarnamn och inmatad information, men denna information är inte personligt identifierbar.

PR-kiosken använder även ett plugin, s2member Pro, utvecklat av Primothemes.com som ägs av WebSharks, Inc.

s2Member och s2Member Pro använder cookies för att spåra köp som en kund gör. Cookies skapade av s2Member är alltid krypterade. Dessutom är inte  informationen personligen identifierbar. s2Member använder cookies för att lagra krypterade lösenord, krypterade transaktioner och/eller medlems-ID och specifika detaljer relaterade till vad som köptes under betalningsprocessen.

s2Member spårar även användarnas IP-adresser.


MARKNADSFÖR DITT SMÅFÖRETAG MED PR

Med PR kan ditt företag sticka ut från mängden.

Läs mer
 

TRE SNABBA PR-TIPS FÖR SMÅFÖRETAGARE

Se till att du får dem i mejlen – prenumerera nu.

Läs mer
 

DRABBAD AV EN MEDIEKRIS? TA HJÄLP!

Drabbad av negativa rubriker? Ta hjälp snabbt.

Läs mer