Flygande PR-start för ditt företag

Postad den 23 Nov, 2015 | Inga kommentarer »

 

För dig som…

  • …vill komma igång med PR-arbetet så snabbt som möjligt.
  • …vill ha konkreta PR-rådgivning och möjliga strategier för ditt företag.
  • …vill kunna välja att gå vidare på egen hand eller starta ett abonnemang med PR-kiosken.

 

Flygande PR-start är PR-rådgivning i koncentrerad form. En kort och intensiv insats som ger dig ett lyft i ditt marknadsföringsarbete, vare sig du vill inleda ett samarbete med PR-kiosken eller väljer att arbeta vidare på egen hand. 

Flygande PR-start består av fyra delar:

1. Frågeformulär. Du svarar på ett antal frågor om dig och ditt företag. Detta ger oss i PR-kiosken en möjlighet att starta idéarbetet och förbereda oss.

2. Idémöte. Möte per telefon eller Skype, då vi intervjuar dig med syfte att få fram mer underlag för PR-rådgivning för ditt företag.

3. PR-rådgivning, skriftlig rapport. PR-kiosken analyserar det material vi har fått fram och föreslår tänkbara konkreta PR-åtgärder och möjliga strategier för ditt företag. Resultatet presenteras för dig i en skriftlig rapport, som du därefter äger. 

4. Avslutande möte. Vi går igenom huvuddragen i den skriftliga rapporten och svarar på dina eventuella frågor om våra PR-råd. 

Rapporten innehåller PR-rådgivning och förslag på insatser som du själv kan genomföra. Du väljer om du efter Flygande PR-start vill starta ett abonnemang och använda PR-kiosken som din ”egen” PR-byrå, eller fortsätta med PR-arbetet på egen hand.

Flygande PR-start debiteras med paketpriset 6 000 kronor plus moms. Du kan fritt använda dig av de PR-åtgärder och idéer vi föreslår i rapporten. Du förbinder dig inte till någonting ytterligare.

Mejla förfrågan till info@prkiosken.se

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Meny