Hem » Flygande PR-start

Flygande PR-start för ditt företag

För dig som…

  • …vill komma igång med PR-arbetet så snabbt som möjligt.
  • …vill ha konkreta PR-rådgivning och möjliga strategier för ditt företag.
  • …vill kunna välja att gå vidare på egen hand eller starta ett abonnemang med PR-kiosken.

 

Flygande PR-start är PR-rådgivning i koncentrerad form. En kort och intensiv insats som ger dig ett lyft i ditt marknadsföringsarbete, vare sig du vill inleda ett samarbete med PR-kiosken eller väljer att arbeta vidare på egen hand. 

Flygande PR-start består av fyra delar:

1. Frågeformulär. Du svarar på ett antal frågor om dig och ditt företag. Detta ger oss i PR-kiosken en möjlighet att starta idéarbetet och förbereda oss.

2. Idémöte. Möte per telefon eller Skype, då vi intervjuar dig med syfte att få fram mer underlag för PR-rådgivning för ditt företag.

3. PR-rådgivning, skriftlig rapport. PR-kiosken analyserar det material vi har fått fram och föreslår tänkbara konkreta PR-åtgärder och möjliga strategier för ditt företag. Resultatet presenteras för dig i en skriftlig rapport, som du därefter äger. 

4. Avslutande möte. Vi går igenom huvuddragen i den skriftliga rapporten och svarar på dina eventuella frågor om våra PR-råd. 

Rapporten innehåller PR-rådgivning och förslag på insatser som du själv kan genomföra. Du väljer om du efter Flygande PR-start vill starta ett abonnemang och använda PR-kiosken som din ”egen” PR-byrå, eller fortsätta med PR-arbetet på egen hand.

Flygande PR-start debiteras med paketpriset 6 000 kronor plus moms. Du kan fritt använda dig av de PR-åtgärder och idéer vi föreslår i rapporten. Du förbinder dig inte till någonting ytterligare.

Mejla förfrågan till info@prkiosken.se

 

Mediekris?

Ring oss direkt!

Har du drabbats av negativa rubriker? Med snabb och rätt hjälp går det ofta att snabbt vända situationen.

Läs mer och ta kontakt

FRÅGOR

...och svar om PR 

Vad är PR? Här får du svar på de vanligaste frågorna om PR för småföretagare. 

Till frågor & svar

 
 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Meny